1. <form id='Nv6Fzy'></form>
        <bdo id='Nv6Fzy'><sup id='Nv6Fzy'><div id='Nv6Fzy'><bdo id='Nv6Fzy'></bdo></div></sup></bdo>

          • 当前位置:首页 >> 英语考试 >>

            2012年河南专升本英语真题单选及翻译部分


            文盛专升本—耿老师专升本

            电话:13503829153

            加 QQ:746917690 获取更多考试信息

            2012 年普通高等学校选拔优秀专科生 进入本科阶段学习考试试题单项选择
            Part I Vocabulary and Stucture (40 分,每题 1 分) Directions: There are 40 incomplete sentences in this part. For each sentence there are four choices marked A, B, C and D. Choose the ONE that best completes the sentence, and then you should mark the corresponding letter on the Answer Sheet. 1. The police are __C____ for the thief in the region now. A. running B. reaching C. searching D. charging 2. What is the reason for C on time? A. not your coming B. you not come C. your not coming D. you not to come 5. He had never given a speech to so many people, so he felt A . A. exiciting B. stupid C. disappointed D. neverous 8. All of us still remenber the terrible earthquake that B Wenchuan four years ago. A. interrupted B. stuck C. knocked D. exploded 9.--- “Our holiday cost a lot of money.” ---“Did it? Well, that doesn’t matter C you enjoyed yourselves.” A. unless B. as far as C. as long as D. until 10. I didn’t hear C because there was too much noise where I was sitting. A. what did he say B. what he said C. what was he saying D. what for him to say 12. D you decide to do , you should try to make it a success. A. If only B. Unless C. Wherever D. Whatever 13. So loudly C that all the people in the room got a fright. A. he shouted B. shout he C. did he shout D. he did shout 14. Let’s put the matter to the vote and not waste our time arguing about it, A ? A. shall we B. can we C. may I D. will you 15. You children must stop me by asking for candy all day long. I am D every day by the slow bus service in this town. A. annoyed, annoying B. to annoy, annoying C. annoying; annoying D.annoying; annoyed 16. He D by his sister at that moment. A. happened to see B. was happeded to see C. was happened to be seen D. happened to be seen 17. We consider D the machine should be adjusted each time it is used. A. that it necessary B. necessary it that C. it that necessary D. it necessary that 18. ---“I don’t drink coffee at all” ---“ C ” A. So don’t I B. I do either C. Nor do I D. Neither do I 19. He made another wonderful discovery, A of great importance to science. A. which I think is B. which I think it is C. which I think it D. I think is 21. She heard a continual strange noise coming from the next room, her heart A fast. A. beat B. beats C. beating D. beaten 22. ---You should have thanked he before you left. ---I meant A ,but when I was leaving I couldn’t find her anywhere.
            1

            文盛专升本—耿老师专升本

            电话:13503829153

            加 QQ:746917690 获取更多考试信息

            A. to do B. to C. doing D. doing so 24. Either of B is quit capable of the work . A. girl B. the girls C. girls D. the girl 26. I like watching TV C to the cinema. A. more than to go B. than going C. more than going D rather than to go. 27. Until then , his family D from him for six months. A. didn’t hear B. hasn’t been hearing C. hasn’t heard D. hadn’t heard 28. ---“Have you finished reading the novel?” ---“Not yet. I’m afraid I need B couple of days to finish it.” A.several B. another C. some other D. other 29. I’d like to see him in my office A he arrives. A. for the moment B. the moment C. in a moment D. at any moment 30. A new technique D , the output as a whole increased by 20 percent. A. working out B. having worked out C. to have been worked out D. having been worked out 31.Tom’s bedroom was in a B , for books and papers were here and there. A. litter B. disorder C. rubbish D. mess 35. It was in the factory D you worked five years ago you learned the technique. A. that; where B. where; when C. where; where D. where; that 36. We must get there before 7 o’clock. That’s D we have to start so early. A. the reason that B. the reason for why C. why that D. why 37. You can only fly to London this evening B you don’t mind changing planes in Paris. A. except B. provided C. although D. where 38. A looked up in alarm. A. All the present women B. All the women present C. The all women present D. The all present women 39. The cost of living in Glasgow is among the lowest in Britain, D the quality of life is probably one of the highest. A. since B. when C. as D. while 40. ---Do you like the material? --- Yes, it C very soft. A. is felling B. felt C. feels D. is felt 答案:1.C 2.C 3. 4. 5.D 8.B 9.C 10.B 12.D 13.C 14.A 15.D 16.D 17.D 18.D 19.A 21.C 22.B 24.B 26.C 27.D 28.B 29.B 30.D 31.D 35.D 36.D 37.B 38.B 39.D 40.C Directions: There are 10 sentences in this section. Please translate sentences 81-85 from Chinese into English, and translate sentences from English into Chinese. Write your answer on the Answer Sheet. 1.你跟你的同学相处的好吗? 2.使我们失望的是,他没有恪守诺言。 3.我前天收到了一封用法语写的信。84.他年纪轻轻就已经成为了世界上最杰出的艺术家之一。 5.就是在那个电影院我们第一次相遇。 6.He talks about you nine times out of ten when we have a chit-chat. 7.This is the last thing I would ever want to do. 8.Not all the new drugs have been sufficiently tested for safety. 9.We will not make greater progress unless we face up any difficulities bravely. 10.We are used to thinking that women enjoy shopping more than men.
            2

            文盛专升本—耿老师专升本

            电话:13503829153

            加 QQ:746917690 获取更多考试信息

            参 考 答 案

            Part 2. Translation ( 15 分 每题 1.5 分 )
            1.Are you getting along well with you classmates? 2.To our disappointment, he failed to keep his promise. 3.The day before yesterday, I received a letter written in French. 4.Young as he is, he has become one of the most outstangding artists in the world. 5.It was at that cinema that we met each other for the first time. 6.每次我们闲聊,他十有八九都会谈到你。 7.这是我最不愿意做的事情。 8.并非所有的新药都经过了充分的安全监测。 9.我们应该勇敢地面对遇到的任何困难,否则就无法取得更大的进步。 10.我们习惯地认为女人比男人更爱购物。

            3


            相关文章:
            2012年河南专升本英语真题单选及翻译部分.doc
            2012年河南专升本英语真题单选及翻译部分 - 文盛专升本耿老师专升本 电话:
            河南专升本历年英语经典单选习题汇总.doc
            It was the 1960’s 参考答案及解析: 1、【答案】A 【翻译】如此少的工人...专升本英语单选练习题 6页 1下载券 2012年河南专升本英语真... 3页 免费 ...
            2012年河南省专升本英语押题翻译部分.doc
            2012年河南省专升本英语押题翻译部分 - 祝大家金榜题名! 2012 年河南省专升本英语押题翻译部分 汉译英 1. 毫无疑问,阅读经典书籍使人们受益匪浅。 译文:Undoubtedly...
            河南省专升本历年翻译试题及答案.doc
            河南省专升本历年翻译试题及答案_从业资格考试_资格考试/认证_教育专区。河南...2008年河南专升本英语试... 9页 2下载券 2012年河南专升本考试管... 7...
            河南专升本考试公共英语历年真题精练.doc
            河南专升本考试公共英语历年真题精练 - 河南专升本考试公共英语历年真题精练(1) 单选 1. The police are ___ for the thief in the region n...
            历年河南专升本公共英语试卷结构分析.doc
            第五项:翻译,包括英译汉 5 题,汉译英 5 题,共 10 题, 每题 2 分,共...2012年河南专升本公共英... 5页 1下载券 2009年河南省公共英语专... 11...
            翻译真题集(专升本英语).doc
            翻译真题集(专升本英语)_其它语言学习_外语学习_教育专区。英语,全册,上册下册,单元测试,期中考试,期末考试,教案导学案,试卷练习 河南专升本公共英语 2001 61. In...
            翻译真题集(专升本英语).doc
            翻译真题集(专升本英语)_英语考试_外语学习_教育专区。河南专升本公共英语 2001 ...2012年河南专升本英语真... 3页 免费 01~10河南专升本公共英语... 10页 免费...
            河南专升本英语翻译部分课件_图文.ppt
            河南专升本英语翻译部分课件_英语考试_外语学习_教育专区。与教材同步 ...?
            河南专升本公英真题翻译2001-2010年.doc
            河南专升本公英真题翻译2001-2010年 - 2001 年河南专升本英语翻译原题 61. In addition, 75% of the world’s mail is written in ...
            河南专升本公共英语翻译练习题.doc
            河南专升本公共英语翻译练习题 1.I have had great deal o
            河南专升本必考题型翻译---单句翻译.doc
            2012年河南省专升本英语押... 5页 5财富值 河南省专升本历年翻译试题... 暂无...河南专升本必考题型翻译---单句翻译 2011.11.29 阅读(762) ---汉译英 1. ...
            2017河南专升本精选英语真题精选.doc
            http://www.yeluzsb.com/ 河南专升本英语真题的价值...而单选题可以帮你巩固常考 的固定句型,语法??等等...2.【答案】B 【翻译】他做出承诺要让所有的孩子学...
            河南专升本英语.doc
            而阅读、 翻译及写作部分,依然是考核语法词汇基本...河南专升本英语单项选择 暂无评价 6页 1下载券 ...2012河南专升本英语真题... 暂无评价 12页 2下载...
            2010-2012河南省翻译竞赛真题.doc
            2010-2012河南省翻译竞赛真题_英语学习_外语学习_教育专区。自己整理的。方便打印备考。 2012河南翻译竞赛中译英参赛原文“悦读”的“姿势” 从一定意义说,一个民族...
            01~10河南专升本公共英语真题-翻译.doc
            01~10河南专升本公共英语真题-翻译 - 2001 61. In additi
            2018河南专升本英语各题型考点汇总.doc
            翻译题请务必先分析原句子的主谓结构;再次要不断练习去调整语序和句子时 态;...2018河南专升本英语单选... 暂无评价 3页 1下载券 2018年河南专升本英语常.....
            河南专升本英语复习笔记.doc
            2003-2010 年专升本公共英语词汇与语法测试试题分值表 考点 语法 2003 14+ 20c...而阅读、 翻译及写作部分,依然是考核语法词汇基本知识的,所以学好语法词汇是考...
            河南专升本大学语文历年真题B5版.pdf
            五、翻译(每小题 2 分,共 l0 分) 1.既见复...本科阶段考试 大学语文试题及答案一、单项选择 1.在...2012年河南专升本大学语... 4页 免费 2005年...
            2012年河南省翻译竞赛.doc
            2012年河南省翻译竞赛_英语考试_外语学习_教育专区。2012 年河南省翻译竞赛 翻译竞赛英译中参赛原文 Over-regulated America The home of laissez-faire is being ...
            更多相关标签: